Operationele leasing
  • 60 maanden
  • 10.000 km
  • Hybrid/Benzine
  • Voorschot 0 €
780
per maand
Exclusief btw
Vraag jouw gepersonaliseerde offerte aan
Onderhoud
Wegbijstand
Verzekering
Schadeherstel
Zomer- en winterbanden
Wegenbelasting

ALFA ROMEO Tonale 1.3 PHEV 140KW Auto Sprint

Legale voorwaarden 

Drivalia-aanbieding op basis van 60 maanden en een totaal van 10.000 km geldig van 01/06/2024 tot 30/06/2024, onder voorbehoud van wijzigingen in belastingen, cataloguswaarde, verzekeringstarieven en taksen. Drivalia Operationele Leasing is een leasing op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden voor professionelen met een Belgisch BTW-nummer. Het getoonde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijs. De foto's dienen enkel ter illustratie en zijn niet contractueel. Prijzen kunnen variëren naargelang de versie. Vervangwagen niet inbegrepen in het aanbod. Alle extra km's worden in rekening gebracht. Alle prijzen zijn in euro en exclusief btw.

Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en waar nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat de motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, met uitzondering van reparaties die zijn veroorzaakt door misbruik, nalatigheid of verkeerd gebruik door de bestuurder. We raden aan dat onderhoud wordt uitgevoerd in een door Drivalia erkende garage. De algemene voorwaarden van Drivalia zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van de aanvraag. Garanties kunnen worden gevraagd.

Voorstel gedaan door Drivalia Lease Belgium SA, Belgisch filiaal van Drivalia S.p.A., met maatschappelijke zetel te Corso Orbassano 367, 10137 Turijn, Italië, BTW-nummer BE0802.150.012, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De volgende diensten zijn inbegrepen: huur van het voertuig, registratie- en jaarlijkse wegenbelasting, aansprakelijkheidsverzekering en bestuurdersassistentie, rechtsbijstand, schadeherstel, Europese pechverhelping, onderhoud, zomer- en winterbanden. Aanbieding niet combineerbaar met andere commerciële aanbiedingen.  Alle prijzen zijn in euro en exclusief btw.

Heb je geen aanbod gevonden dat beantwoordt aan je mobiliteitsbehoeften?

Vraag een offerte aan